Wie we zijn

Wij zijn een kleinschalige organisatie wiens dienstverlening zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Zo zijn wij er ondermeer voor startende- en gevestigde ondernemers, freelancers, zzp’ers, stichtingen en particulieren.

Kenmerkend voor onze organisatie is dat ieder probleem met een persoonlijke en betrokken benadering wordt aangepakt. Op deze manier ontstaan er korte lijnen tussen u en onze medewerkers, dit alles op informele basis.

Daarbij kunt u met al uw ondernemingsvragen terecht bij uw contactpersoon en hij of zij zal u snel van advies dienen en waar nodig met u meedenken over alternatieven, om zo tot een succesvol resultaat te komen. Het blijft immers een kwestie van samenwerken.

Binnen deze samenwerking is de relatie tussen u en ons kantoor allereerst een vertrouwens-relatie, van belang hierbij is dat het ‘klikt’. Wij streven er naar om deze ‘klik’ met onze relaties te bereiken om zo een goede samenwerking tot stand te laten te komen. Het gaat daarbij niet alleen om de cijfers, maar ook om de personen die er achter zitten.Directie


Paul den Hartog

P.L. den Hartog

Patrick van den Hove

P.J. van den Hove


Medewerkers


Wendy Borninkhof