Kunt u als ondernemer nog de weg vinden in het oerwoud van fiscale regels, of raakt u de weg zo nu en dan kwijt? Afisca staat u graag terzijde op het vaak complexe terrein van de fiscale wetgeving.

We zijn én blijven op de hoogte van de meest actuele wetgeving voor zowel ondernemers als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u niet téveel belasting betaalt enerzijds, maar dat u aan de andere kant geen discussies krijgt met de fiscus.

Vanuit financieel oogpunt begeleiden wij uw fiscale mogelijkheden, met het oog op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.

Denk bij belastingadvies onder andere aan de volgende zaken:

  • opstellen van belastingaangiften en het controleren van aanslagen en beschikkingen;
  • adviseren over toepassing van belastingwetgeving en de te behalen fiscale voordelen;
  • begeleiden bij de oprichting van B.V.’s en de opzet van holdingstructuren;
  • begeleiden belastingcontroles;
  • adviseren bij bedrijfsopvolging en overnames.

Uiteraard is uw belastingadviseur van Afisca lid van het Register Belastingadviseurs, een blijk van geboden kwaliteit.


PARTICULIEREN

Inkomstenbelasting
Iedere belastingplichtige in Nederland is verplicht jaarlijks een aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Wilt u er zeker van zijn dat uw aangifte juist wordt ingediend? Dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van alle aftrekposten? Wij verzorgen de aangifte Inkomstenbelasting ook voor particulieren. Daarnaast krijgt u buiten de afwikkeling van belastingaangiftes en belastingteruggaven ook inzicht in uw belastingpositie.

Toeslagen
Door de toename van het aantal toeslagen, wordt de kans groter dat u recht heeft op een toeslag. Veel Nederlanders hebben recht op toeslagen. Wellicht heeft u recht op toeslagen, maar bent u zich er niet van bewust. Onze adviseurs staan u graag bij met advies op het gebied van toeslagen.